/vioolles

Lesgeven doe ik met veel plezier. Het is bijzonder om kinderen te helpen vaardigheden te ontwikkelen en zich muzikaal te uiten. Ik ben muzikant in hart en nieren, en probeer dat door te geven aan mijn leerlingen in elke les, in elk stadium. Omdat ik zelf veel verschillende soorten muziek heb gemaakt en nog steeds maak (folk, jazz, klezmer, klassiek….) weet ik die van binnenuit over te brengen en als zodanig speel ik ook in op de wensen en behoeften van leerlingen.

Aan de muziekschool in De Bilt coach ik sinds september 2012 het Gaudioso kwintet, het Barokensemble en een ‘Snarenband’ met verschillende snaarinstrumenten: viool, cello, harp en gitaar.

Beweging
Vioolspelen is bewegen. Een goede houding maakt het makkelijker om natuurlijk en ontspannen te bewegen. Hoe makkelijker je beweegt hoe plezieriger je muziek kan maken. Een instrument leren bespelen doet veel met je en betekent veel voor je verder leven. Als muziek ontbreekt in je opvoeding is het alsof uit de schijf van vijf groente en fruit ontbreken.

 

Meer over vioolles>